VIP

30 November 2011

~ NAK TAHU TAK?... ~ < MAKNA SENYUMAN >

MAKNA SENYUMAN


SENYUM SATU TABIAT MANUSIA YANG SEDIKIT MISTERI,MEMPUNYAI MAKSUD TERSIRAT DAN TERSURAT.SENYUMAN MEMANG SESUATU YANG HEBAT DAN DASYAT.SENYUMAN YANG PENUH DENGAN KETENANGAN MAMPU MELULUHKAN KEMARAHAN SESEORANG.JADI BIASAKAN DIRI KAMU BERSIKAP TENANG DAN MURAH DENGAN SENYUMAN........
1.SENYUMAN EGOIS ATAU SINIS
-SENYUMAN TERSEBUT TERBENTUK DARI PERASAAN DENDAM KESUMAT.SENYUMAN INI DAPAT MENYEBABKAN ORANG YANG DI BERI SENYUM SAKIT HATI MELIHATNYA.
2.SENYUMAN MENGGODA
-SENYUMAN YANG BISA MENJERUMUSKAN ORANG LAIN KE DALAM MAKSIAT.SENYUMAN INI BIASANYA TERBENTUK DARI WAJAH LELAKI BUAYA DARAT.
3.SENYUMAN KETABAHAN
-SENYUMAN YANG MUNCUL DARI WAJAH ORANG2 YANG SEDANG MENGHADAPI PELBAGAI MASALAH DALAM HIDUPNYA DAN DIHADAPI DENGAN TABAH TANPA KESEDIHAN.
4.SENYUMAN KETULUSAN
-SEBUAH SENYUMAN YANG DATANG DARI HATI PALING MENDALAM.MUNCUL UNTUK MEMBAHAGIAKAN,MENGHORMATI DAN MEMULIAKAN ORANG LAIN.SENYUMAN INI MAMPU MENAMBAHKAN KEAKRABAN DAN HUBUNGAN DALAM BERKOMUNIKASI.WALAUPUN TIDAK BERTENTANG MATA NAMUN GETARAN SENYUMAN YANG TULUS DAPAT MENGETARKAN MATA BATIN.

3 comments:

 1. Selalu senyum 1,3&4 je allyna..sebab senyuman yang kedua tak laku...laku kat incik asben je.huhuhuhu

  ReplyDelete
 2. sy dah follow...sy harap follow balik...itu pun kalau sudi

  ReplyDelete
 3. :)

  Jualan Y.E.S !!! ada tawaran harga istimewa utk semua produk Catalyst spt VCO Softgel, VCO Pure Oil, Collagen dn byk lagi. Grab it now !!!!!

  ReplyDelete