VIP

21 May 2012

JOM SEMAK!..BANTAL & PERIBADI

PERIBADI BOLEH DIUKUR DAN DILIHAT DARI PELBAGAI SUDUT DAN ASPEK.TERMASUKLAH CARA KAMU MEMELUK BANTAL ATAU BILANGAN BANTAL YANG KAMU GUNAKAN UNTUK TIDUR.
KALAU KAMU MAHU MENGENAL PERIBADI SESEORANG,PERHATIKAN CARA ORANG YANG RAPAT DENGAN KAMU SEMASA BELIAU MEMELUK BANTALNYA.
PASTI BANYAK RAHSIA YANG TERSIRAT DISEBALIK BANTAL DAN DIRINYA.
KALAU MAHU TAHU,SEMAK DI BAWAH INI.....MANALAH TAHU TERKENA BATANG HIDUNG SENDIRI!!!...JOM SEMAK!


TIDUR DENGAN SATU BANTAL.....
MEREKA BUKAN JENIS MENGADA-NGADA DAN BOLEH MENERIMA KEADAAN SEADANYA.MEREKA JUGA MEMBUAT KEPUTUSAN BERDASARKAN FIKIRAN DAN BUKAN NAFSU SEMATA-MATA.


MELETAKKAN BANTAL DI BAWAH KAKI...
MEREKA MEMPUNYAI SIFAT YANG KURANG BAIK.MEREKA JARANG BERGAUL DENGAN ORANG RAMAI,MALAH KAKU DALAM PERGAULAN.INI MENYEBABKAN MEREKA CENDERUNG BERSIFAT EGOIS.MEREKA JUGA GEMAR MENEMPUH JALAN PINTAS UNTUK MENCAPAI CITA-CITA.MEREKA JUGA KURANG BERUSAHA.


MEMELUK BANTAL...
MEREKA YANG SUKA MEMELUK BANTAL BIASANYA BERJIWA SENI.
PENGHARGAAN YANG TINGGI TERHADAP LUKISAN,MUZIK DAN SASTERA.PERASAAN MEREKA HALUS DAN JIWA MEREKA ROMANTIK.KADANGKALA ADA YANG BOLEH MEMBACA PERISTIWA YANG AKAN BERLAKU MELALUI MIMPI.MEREKA JUGA SANGAT PRIHATIN TERHADAP KESUSILAAN.


MENGGUNAKAN BANYAK BANTAL...
MEREKA BIASANYA KURANG KENYAKINAN DIRI.DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN MEREKA MEMERLUKAN BANYAK PENDAMPING.MEREKA JARANG MEMBUAT KEPUTUSAN SENDIRI,SEBALIKNYA MENDAPAT PANDANGAN ORANG LAIN.


TIDUR TANPA BANTAL...
MEREKA INI MEMILIKI SIFAT PERCAYA DIRI YANG SANGAT TINGGI.KADANGKALA SIFAT PERCAYA DIRI INI AKHIRNYA AKAN MEMBAWA KEPADA SIFAT EGO.


No comments:

Post a Comment